Обосновани Футболни Прогнози

Фортуна Дюселдорф - Нюрнберг

9 Декември 2016 - 19:30
Фортуна Дюселдорф
Нюрнберг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
0 - 2
непозната футболни прогнози

За днес мисля да пиша за мача от 16-ия кръг на първенството в Германия в турнира Втора Бундеслига между отборите на Фортуна Дюселдорф и Нюрнберг. Треньора на домакините извежда на Есприт Арена своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Нюрнберг.

Информацията за днешния мач:

Фортуна Дюселдорф

Домакините са 6-ти в таблицата с временното класиране с актив от 24 точки, след 6 победи, 6 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 15 срещи имат положителна голова разлика 20-14. У дома 95 има 7 срещи досега, в които има 3 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 12-7.

В предишните си 6 официални мача в Втора Бундеслига тимът на Фортуна Дюселдорф има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 5 гола.

Нюрнберг

Тимът на гостите от Нюрнберг се намира на 11-та позиция във временното подреждане с актив от 19 точки, записани след 5 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача има отрицателна голова разлика 26-28. Навън тимът е играл 8 срещи досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 16-18.

В предишните си 6 официални мача в Втора Бундеслига играчите на Нюрнберг имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 9 попадения и са допуснали 10 попадения от своите съперници.

Фортуна Дюселдорф - Нюрнберг - директни мачове

В предишните 4 играни срещи между двата отбора, Фортуна Дюселдорф има спечеленa една победа, тима на Нюрнберг е постигнал 2 успеха, а в един сблъсък двата отбора са завършили наравно, при обща голова разлика 4-5. В предишните 2 срещи у дома с Нюрнберг, играчите на Фортуна Дюселдорф нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на Фортуна Дюселдорф е в серия от 2 поредни ремита в първенството на Германия, а у дома стигна до равенство в последната си среща.

Тимът на Нюрнберг е в серия от 2 поредни загуби в първенството на Германия, а като гост допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.