Обосновани Футболни Прогнози

Локомотив Пловдив - Черно море

2 Декември 2016 - 17:30
Локомотив Пловдив
Черно море
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.22
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 17-ия кръг на първенството в Първа ПФЛ на България между съставите на Локомотив Пловдив и Черно море. Треньорът на домакините Едуард Ераносян извежда своите играчи срещу Черно море на Лаута.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Локомотив Пловдив

Домакините са 4-ти в таблицата с актив от 26 точки, записани след 7 победи, 5 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 16 двубоя имат положителна голова разлика 26-21. Пред своите горещи фенове Юве е играл 8 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и една загуба, отбелязал е 14 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Първа ПФЛ футболистите на Смърфовете са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 8 гола и са получили 2 гола от противниковите футболни отбори.

Черно море

Гостуващият отбор на Черно море е 3-ти във временното подреждане с актив от 28 точки, след 8 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи има голова разлика 21-16. Като гост съставът има 8 двубоя до момента, в които има 4 победи, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 11 гола в противниковата врата и е получил 10 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Моряците е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 9 вкарани и 5 получени гола.

Локомотив Пловдив - Черно море - преки двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата съперника, отборът на Локомотив Пловдив има записанa една победа, отбора на Черно море има спечелени 3 успеха, а в една среща двата тима са си разделили точките, при общо голово съотношение 5-9. В последните 2 двубоя на своя стадион срещу Моряците, футболистите на Локомотив Пловдив имат 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Локомотив Пловдив е с 3 успеха в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 2 победи.

Отборът на гостите от Черно море записа реми в предишния си двубой в шампионата, а далеч от дома постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.22 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.