Обосновани Футболни Прогнози

Остенде - Генк

27 Ноември 2016 - 15:30
Остенде
Генк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
6 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от поредния кръг на футболния сезон в Първа Дивизия А на Белгия между отборите на Остенде и Генк. Играчите на Остенде излизат срещу противниковия футболен отбор на Генк на домашния си стадион.

Стига приказки време е за информацията за днешния футболен сблъсък:

Остенде

Остенде са трети в класирането със събрани 28 точки, записани след 8 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача имат положителна голова разлика 28-18. На своя стадион Остенде е изиграл 8 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 2 равенства и все още няма поражение у дома, отбелязал е 18 попадения в противниковата врата и е получил 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Остенде има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 16 гола и са допуснали 7 попадения.

Генк

Гостуващият тим на Генк е на 8-мо място в таблицата с актив от 24 точки, постигнати след 7 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя е реализирал 20 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 19 гола в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл 7 срещи, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 8 гола във вратата на противниците си и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Генк имат записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са реализирали в противниковата врата 9 гола и са допуснали 6 попадения от своите съперници.

Остенде - Генк - директни мачове

В последните 5 двубоя между двата противника, тимът на Остенде е записал 1 победа, отбора на Генк има записани 2 успеха, а 2 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 7-10. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу отбора на Генк, играчите на Остенде имат 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Остенде има успех в последната си среща в Белгия, а на своя стадион е с 2 успеха.

Отборът на гостите от Генк има успех в предишния си мач в първенството на Белгия, а като гост стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 6 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.