Обосновани Футболни Прогнози

Уокинг - Гейтсхед

26 Ноември 2016 - 17:00
Уокинг
Гейтсхед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.62
3 - 0
позната футболни прогнози

За днес мисля да обърна внимание на футболния сблъсък от 22-ия кръг на шампионата в Англия в Национална Лига между тимовете на Уокинг и Гейтсхед. Уокинг приемат на домашния си стадион гостуващия футболен отбор на Гейтсхед.

Време е да предоставя информация за днешната футболна среща:

Уокинг

Домакините от Уокинг са на 20-то място във временното класиране с общ сбор от 17 точки, събрани след 4 победи, 5 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 срещи имат голова разлика 31-43. У дома Уокинг е играл 10 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, реализирал е 17 гола в противниковата врата и е допуснал 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Национална Лига футболистите на Уокинг са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали 9 гола и са допуснали 10 попадения.

Гейтсхед

Отборът на гостите от Гейтсхед е 9-ти в класирането с 34 точки, след 9 победи, 7 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 21 срещи е успял да вкара 38 гола в противниковата врата и е допуснал 22 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът е изиграл 10 двубоя досега, в които има 5 победи, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 18-12.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Гейтсхед е постигнал 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 13-6.

Уокинг - Гейтсхед - преки двубои

В последните 5 сблъсъка между двата противника, Уокинг е спечелил 3 успеха, състава на Гейтсхед не е постигнал нито 1 победа, а 2 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 11-2. В последните 2 двубоя на своя терен с тима на Гейтсхед, Домакините от Уокинг са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Уокинг има загуба в предишния кръг в Англия, а при домакинствата си стигна до реми в предишния си мач.

Отборът на гостите е с 2 поредни равни срещи в първенството на Англия, а при визитите си има успех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.62 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.