Обосновани Футболни Прогнози

Зенит Санкт Петербург - Криля Советов

20 Ноември 2016 - 18:30
Зенит Санкт Петербург
Криля Советов
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
3 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе сблъсъка между футболните тимове на Зенит Санкт Петербург и Криля Советов от 14-ия кръг на сезона в Премиер Лига на Русия. Играчите на Зенит Санкт Петербург излизат срещу Криля Советов на своя стадион.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешната среща:

Зенит Санкт Петербург

Футболистите на тима домакин се намират на втора позиция във временното класиране с 28 точки, след 8 победи, 4 равенства и 1 загуба от започването на шампионата, като в изиграните общо 13 мача имат положителна голова разлика 27-10. Като домакин съставът на Зенит Санкт Петербург е изиграл 8 срещи до момента, в които има 6 победи, 2 равенства и нито една загуба у дома, при голова разлика 17-6.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Зенит Санкт Петербург има записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са отбелязали 11 гола и са допуснали 6 гола.

Криля Советов

Гостуващият тим на Криля Советов е на 16-то място в класирането с актив от 8 точки, след една победа, 5 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 13 срещи има голова разлика 8-16. Далеч от дома отборът има 7 срещи до момента, в които има 2 равенства и 5 загуби и все още няма победа навън, при обща голова разлика 1-8.

В последните си 6 официални мача в Премиер Лига отборът на Плъховете има в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-8.

Зенит Санкт Петербург - Криля Советов - директни мачове

В последните 5 играни срещи между двата тима, тимът на Зенит Санкт Петербург е постигнал 4 успеха, а отбора на Криля Советов е постигнал една победа, при обща голова разлика 10-5. В последните 2 мача пред своите почитатели с състава на Криля Советов, футболистите на Зенит Санкт Петербург имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините допусна поражение в последния си мач в шампионата, а на своя стадион е в серия от 4 победи.

Съставът на гостите от Криля Советов постигна равенство в предишната си среща в първенството на Русия, а далеч от дома е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.