Обосновани Футболни Прогнози

Алмерия - Елче

18 Ноември 2016 - 21:00
Алмерия
Елче
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача от 15-ия кръг на футболното първенство в Испания в Сегунда Дивисион между съставите на Алмерия и Елче. Алмерия излизат срещу Елче на домашния си стадион.

Време е за статистиката за днешната среща:

Алмерия

Играчите на Алмерия са 20-ти в класирането с 14 точки, постигнати след 3 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя имат отрицателна голова разлика 16-19. Като домакин съставът е играл 7 мача, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 12-5.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион футболистите на Алмерия имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 9 попадения и са получили 6 гола от съперниците си.

Елче

Отборът на гостите от Елче се намира на 9-та позиция във временното класиране с 19 точки, записани след 5 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя е успял да вкара 22 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 21 попадения в мрежата си. Като гост отборът е изиграл 7 мача досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 10-10.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Елче са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали 12 гола и са получили 10 гола.

Алмерия - Елче - директни мачове

В последните 5 изиграни мача между двата състава, Алмерия е постигнал 1 победа, отбора на Елче има спечелени 3 победи, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 4-7. В последните 2 срещи у дома с Елче, футболистите на Алмерия имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Алмерия допусна загуба в предишния си двубой в шампионата на Испания, а на своя стадион е в серия от 2 последователни успеха.

Съставът на гостите от Елче постигна успех в предишния кръг в шампионата на Испания, а като гост записа равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.