Обосновани Футболни Прогнози

Месина - Фиделис Андрия

13 Ноември 2016 - 17:30
Месина
Фиделис Андрия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се проведе футболния сблъсък от 13-ия кръг на първенството в Лега Про - Група С на Италия между футболните отбори на Месина и Фиделис Андрия. Месина посрещат на своя стадион противниковия футболен отбор на Фиделис Андрия.

Стига приказки време е за информацията за днешния мач:

Месина

Играчите на домакините заемат 14-то място във временното класиране с общ актив от 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните 12 срещи имат голова разлика 12-17. Пред своите предани фенове съставът на Месина е изиграл 6 срещи досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-7.

В предишните си 6 официални двубоя в Лега Про - Група С играчите на Месина имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 9 получени гола.

Фиделис Андрия

Гостуващият тим на Фиделис Андрия е 10-ти в класирането с 14 точки, събрани след 3 победи, 5 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 12 срещи е вкарал 8 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 11 попадения във вратата си. При визитите си тимът има 6 двубоя до момента, в които е записал 3 равенства и 3 загуби и все още не е записал нито една победа навън, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 попадения във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Фиделис Андрия е записал 1 победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 4-4.

Месина - Фиделис Андрия - директни срещи

В предишните 2 играни сблъсъка между двата отбора, Месина е спечелил 1 победа, а отбора на Фиделис Андрия също има записанa една победа, при общо голово съотношение 1-1. В предишната среща на своя терен с тима на Фиделис Андрия, Домакините от Месина нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на Месина е с 2 равни срещи в първенството на Италия, а на собствения си терен записа равенство в последната си среща.

Отборът на Фиделис Андрия е в серия от 2 ремита в Италия, а като гост е с 3 поредни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.