Обосновани Футболни Прогнози

Анкона - Лумецане

12 Ноември 2016 - 15:30
Анкона
Лумецане
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на срещата от 13-ия кръг на футболния шампионат в Италия в турнира Лега Про - Група В между футболните състави на Анкона и Лумецане. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Лумецане.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Анкона

Играчите на домакините от Анкона заемат 12-то място в класирането с общ сбор от 12 точки, натрупани след 2 победи, 6 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 12 срещи са отбелязали 6 попадения и са позволили да им отбележат 12 попадения в мрежата си. Пред своите предани почитатели тимът е изиграл 6 двубоя, в които е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 4-6.

В предишните си 6 официални срещи в Лега Про - Група В съставът на Анкона е постигнал една победа, 4 равенства и 1 загуба, като са отбелязали 3 попадения и са допуснали 4 гола.

Лумецане

Гостуващият отбор на Лумецане заема 15-та позиция във временното класиране с 10 точки, записани след 2 победи, 4 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 11 мача има отрицателна голова разлика 6-10. Навън отборът е играл 4 мача, в които има 1 равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, отбелязал е 2 гола в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Лумецане имат в актива си 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 0-5.

Анкона - Лумецане - директни двубои

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Анкона е с 2 поредни ремита в първенството, а на собствения си терен допусна неуспех в предишната си среща.

Отборът на гостите от Лумецане допусна загуба в последния кръг в Италия, а на чужд терен е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.