Обосновани Футболни Прогнози

Славия Мозир - Городея

7 Ноември 2016 - 13:00
Славия Мозир
Городея
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
3 - 3
позната футболни прогнози

Днеска мисля да разгледам футболния мач между съставите на Славия Мозир и Городея от 29-ия кръг на футболното първенство в Беларус в Премиер Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите футболисти на Городея на домашния си стадион Юност.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешната среща:

Славия Мозир

Славия Мозир са 11-ти във временното класиране с общ актив от 31 точки, от 8 победи, 7 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи имат голова разлика 28-41. Като домакин Славия Мозир има 13 срещи досега, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 18-20.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиер Лига отборът на Славия Мозир има в актива си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5-14.

Городея

Гостуващият тим на Городея е 8-ми във временното подреждане с актив от 36 точки, от 8 победи, 12 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 двубоя е вкарал 30 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 28 гола в собствената мрежа. Като гост тимът има 13 срещи, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 4 загуби, реализирал е 12 гола в противниковата врата и е получил 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Городея са записали 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, като са записали 4 попадения и са получили 9 попадения.

Славия Мозир - Городея - директни мачове

В последният сблъсък между двата отбора, тимът на Славия Мозир няма постигната нито 1 победа, а Городея е постигнал 1 победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на Славия Мозир има загуба в предишния кръг в шампионата, а у дома постигна успех в предишната си среща.

Отборът на гостите от Городея записа реми в последната си среща в първенството, а като гост е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 3 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.