Обосновани Футболни Прогнози

Алмерия - Кордоба

6 Ноември 2016 - 19:00
Алмерия
Кордоба
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
3 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще обърна внимание на футболния сблъсък от 13-ия кръг на настоящият сезон в Испания в Сегунда Дивисион между отборите на Алмерия и Кордоба. Треньора на домакините извежда на Естадио Хуго Медитеранео своите футболисти срещу гостуващите играчи на Кордоба.

Стига приказки време е за информацията за днешната среща:

Алмерия

Домакините заемат 21-ва позиция във временното подреждане с 11 точки, събрани след 2 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи са отбелязали 13 попадения и са позволили да им отбележат 17 гола в своята мрежа. На домашна сцена съставът на Алмерия има 6 двубоя до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и една загуба, отбелязал е 9 гола във вратата на съперниците си и е получил 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Алмерия има в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-6.

Кордоба

Отборът на гостите от Кордоба е на 7-мо място във временното класиране с 18 точки, от 4 победи, 6 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 12 двубоя има голова разлика 13-12. На чужд терен отборът е изиграл 6 мача, в които има 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, отбелязал е 5 попадения в противниковата врата и е получил 7 попадения в своята врата.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Кордоба са постигнали една победа, 4 равенства и една загуба, като са намъкнали на противника си 6 гола и са инкасирали 5 попадения.

Алмерия - Кордоба - преки мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата отбора, Алмерия има спечелени 2 победи, състава на Кордоба също има записани 2 победи, а 1 среща е завършил реми, при общо голово съотношение 7-7. В последните 2 двубоя у дома с отбора на Кордоба, играчите на Алмерия са записали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на Алмерия има неуспех в последния кръг в шампионата, а у дома постигна победа в последния си мач.

Тимът на Кордоба е в серия от 2 поредни ремита в шампионата на Испания, а на чужд терен е в серия от 3 поредни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.