Обосновани Футболни Прогнози

Честър - Линкълн Сити

29 Октомври 2016 - 17:00
Честър
Линкълн Сити
Прогноза: X2
Коефициент: 1.42
2 - 5
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 18-ия кръг на първенството в Англия в турнира Национална Лига между футболистите на Честър и Линкълн Сити. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Линкълн Сити на домашния си стадион.

Време е да предоставя информация за предстоящия мач:

Честър

Футболистите на отбора домакин са на 12-то място във временното подреждане с актив от 26 точки, записани след 7 победи, 5 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 17 мача имат положителна голова разлика 24-16. Като домакин Честър е изиграл 8 двубоя, в които има 6 победи и 2 загуби, вкарал е 18 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Честър е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 8-1.

Линкълн Сити

Гостуващият отбор на Линкълн Сити е 3-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 33 точки, събрани след 10 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 17 двубоя е вкарал 31 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 14 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът има 8 срещи, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 11 попадения в противниковата врата и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Национална Лига отборът на Линкълн Сити има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 4 гола.

Честър - Линкълн Сити - преки двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата отбора, тимът на Честър е записал 2 победи, състава на Линкълн Сити също е постигнал 2 победи, а един мач е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 9-6. В последните 2 срещи пред своите почитатели с Линкълн Сити, играчите на Честър са записали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Честър е с 2 последователни равни срещи в шампионата на Англия, а при домакинствата си е с 4 поредни победи.

Отборът на Линкълн Сити постигна победа в предишната си среща в шампионата на Англия, а при визитите си постигна равенство в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.42 Резултат: 2 - 5 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.