Обосновани Футболни Прогнози

Авранш - Лез Ербиер

28 Октомври 2016 - 21:00
Авранш
Лез Ербиер
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 2
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да дам прогноза за мача между тимовете на Авранш и Лез Ербиер от 11-ия кръг на сезона в Лига Национал на Франция. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Лез Ербиер.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия мач:

Авранш

Футболистите на тима домакин са на 7-ма позиция в класирането с 16 точки, от 4 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 двубоя имат положителна голова разлика 15-13. На домашна сцена съставът има 5 срещи до момента, в които е записал една победа, 3 равенства и 1 загуба, отбелязал е 7 гола в противниковата врата и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига Национал отборът на Авранш има записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 10 гола.

Лез Ербиер

Гостуващият отбор на Лез Ербиер заема 16-то място във временното класиране с актив от 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 10 двубоя има голова разлика 14-19. При визитите си отборът е играл 4 срещи до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 2 загуби, реализирал е 4 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 7 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Лез Ербиер имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са записали 10 гола и са им вкарали 12 попадения.

Авранш - Лез Ербиер - директни срещи

В предишните 2 мача между двата тима, отборът на Авранш не е постигнал нито 1 победа, Лез Ербиер е постигнал една победа, а един двубой е завършил с равенство, при обща голова разлика 1-2. В последната среща у дома с Лез Ербиер, играчите на Авранш нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините е с 2 равни срещи в Франция, а на собствения си терен записа реми в последната си среща.

Съставът на Лез Ербиер стигна до равенство в предишната си среща в шампионата на Франция, а далеч от дома постигна победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.