Обосновани Футболни Прогнози

Фиорентина - Кротоне

26 Октомври 2016 - 21:45
Фиорентина
Кротоне
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя между тимовете на Фиорентина и Кротоне от 10-ия кръг на шампионата в Италия в турнира Серия А. Треньорът на домакините Пауло Соуса извежда своите футболисти срещу Кротоне на домашния си стадион.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Фиорентина

Домакините от Фиорентина са 11-ти в класирането с 12 точки, от 3 победи, 3 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 8 срещи са успели да отбележат 11 попадения и са получили 9 гола в мрежата си. У дома Виолетовите е играл 4 срещи досега, в които има 2 победи, 2 равенства и все още няма загуба у дома, отбелязал е 2 гола във вратата на съперниците си и все още не е получил нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Виолетовите са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали в мрежата на своите противници 9 гола и са инкасирали 7 попадения от противниковите футболни тимове.

Кротоне

Гостуващият тим на Кротоне е 20-ти в таблицата с временното подреждане с една точка, след 1 равенство и 8 загуби от старта на сезона, като все още гони първата си победа, като в изиграните общо 9 мача е отбелязал 7 гола и е получил 20 попадения в своята мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 5 срещи, в които е записал 5 загуби, при голова разлика 3-11.

В последните си 6 официални срещи в Серия А съставът на Кротоне е записал едно равенство и 5 загуби и нямат победа, като са записали в вратата на противниците си 5 гола и са инкасирали 14 гола от противниковите футболни тимове.

Фиорентина - Кротоне - преки мачове

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Фиорентина има успех в предишния си двубой в първенството на Италия, а на собствения си терен е в серия от 2 равни срещи.

Отборът на Кротоне е в серия от 5 последователни загуби в първенството на Италия, а като гост е с 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.