Обосновани Футболни Прогнози

Кайзерслаутерн - Бохум

24 Октомври 2016 - 21:15
Кайзерслаутерн
Бохум
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
3 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам футболния сблъсък между футболните тимове на Кайзерслаутерн и Бохум от поредния кръг на сезона в Германия в турнира Втора Бундеслига. Лаутерите посрещат на Фриц Валтер Щадион гостуващия футболен отбор на Бохум.

Време е за информацията за предстоящия мач:

Кайзерслаутерн

Футболистите на тима домакин са на 16-то място в таблицата с общ актив от 6 точки, от 1 победа, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 9 мача имат голова разлика 4-12. Пред своите горещи почитатели Червените дяволи е изиграл 5 двубоя, в които има една победа, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 3 попадения във вратата на гостуващите състави и е допуснал 5 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Червените дяволи е записал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са разписали в вратата на своите противници 3 попадения и са получили 7 гола от противниковите футболни тимове.

Бохум

Отборът на гостите от Бохум заема 8-ма позиция в класирането с актив от 13 точки, записани след 3 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 9 мача е реализирал 16 гола и е допуснал 17 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът е изиграл 4 срещи, в които има 1 победа, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 5-8.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Фау Еф Ел имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 12 вкарани и 14 получени гола.

Кайзерслаутерн - Бохум - директни двубои

В предишните 5 играни мача между двата тима, тимът на Кайзерслаутерн има записани 2 победи, отбора на Бохум е спечелил една победа, а 2 срещи са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 7-6. В предишните 2 срещи у дома с състава на Фау Еф Ел, футболистите на Кайзерслаутерн нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините има загуба в предишния си мач в първенството, а на своя стадион стигна до равенство в последната си среща.

Тимът на Бохум записа реми в последната си среща в шампионата на Германия, а далеч от дома има успех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.