Обосновани Футболни Прогнози

Реал Мадрид Кастиля - Сокуелямос

15 Октомври 2016 - 18:00
Реал Мадрид Кастиля
Сокуелямос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
3 - 0
позната футболни прогнози

Днеска мисля да дам прогноза за мача от 9-ия кръг на текущият футболен шампионат в Испания в Сегунда Дивисион Б Група 2 между отборите на Реал Мадрид Кастиля и Сокуелямос. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу Сокуелямос.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната среща:

Реал Мадрид Кастиля

Играчите на отбора домакин са 12-ти във временното подреждане с 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 двубоя са отбелязали 8 гола и са инкасирали 8 гола в мрежата си. На домашна сцена отборът има 4 мача досега, в които е записал 3 победи и 1 загуба, при голова разлика 7-5.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Реал Мадрид Кастиля е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-5.

Сокуелямос

Тимът на гостите от Сокуелямос е 16-ти в класирането с актив от 8 точки, след 2 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 8 двубоя има голова разлика 7-13. Навън отборът е изиграл 4 срещи, в които е записал 1 равенство и 3 загуби и все още няма победа навън, реализирал е само едно попадение в противниковата врата и е получил 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион Б Група 2 тимът на Сокуелямос има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 5 гола и са допуснали 9 попадения.

Реал Мадрид Кастиля - Сокуелямос - преки двубои

В предишните 4 двубоя между двата състава, съставът на Реал Мадрид Кастиля има записанa една победа, Сокуелямос е записал 2 успеха, а един мач е завършил реми, при общо голово съотношение 3-7. В последните 2 мача на своя терен срещу Сокуелямос, Домакините от Реал Мадрид Кастиля имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Реал Мадрид Кастиля е в серия от 2 поредни поражения в шампионата на Испания, а у дома допусна поражение в предишната си среща.

Отборът на Сокуелямос стигна до равенство в последния си двубой в Испания, а далеч от дома е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.