Обосновани Футболни Прогнози

Зандхаузен - Динамо Дрезден

30 Септември 2016 - 19:30
Зандхаузен
Динамо Дрезден
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на сблъсъка от поредния кръг на текущото футболно първенство в Германия в Втора Бундеслига между отборите на Зандхаузен и Динамо Дрезден. Зандхаузен излизат срещу противниковия отбор на Динамо Дрезден на своя стадион.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Зандхаузен

Играчите на отбора домакин са 14-ти във временното класиране с 6 точки, записани след 1 победа, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 7 срещи имат голова разлика 7-9. Като домакин отборът на Зандхаузен е изиграл 4 двубоя до момента, в които има 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 5-4.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Зандхаузен имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Динамо Дрезден

Тимът на гостите от Динамо Дрезден се намира на 10-то място във временното класиране с 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 7 срещи е реализирал 8 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 11 попадения в собствената врата. Навън съставът е играл 3 двубоя, в които е записал 1 победа, едно равенство и една загуба, реализирал е 4 попадения във вратата на приемащите го отбори и е получил 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Динамо Дрезден има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на съперниците си 7 попадения и са инкасирали 10 попадения от противниковите футболни състави.

Зандхаузен - Динамо Дрезден - преки срещи

В последните 4 изиграни двубоя между двата съперника, Зандхаузен няма нито 1 победа, тима на Динамо Дрезден е записал 1 победа, а 3 двубоя са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 2-4. В последните 2 срещи у дома с тима на Динамо Дрезден, Домакините от Зандхаузен нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Зандхаузен е с 2 поредни равенствa в Германия, а на собствения си стадион стигна до реми в предишния си двубой.

Отборът на Динамо Дрезден постигна реми в последния си двубой в шампионата на Германия, а при визитите си допусна неуспех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.