Обосновани Футболни Прогнози

Джилингам - Ковънтри

24 Септември 2016 - 17:00
Джилингам
Ковънтри
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе двубоя от поредния кръг на футболния сезон в Англия в Първа Лига между футболните тимове на Джилингам и Ковънтри. Треньора на домакините извежда на Прийстфийлд Стейдиъм своите играчи срещу играчите на Ковънтри.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния двубой:

Джилингам

Домакините са 13-ти във временното подреждане с общ актив от 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 мача имат отрицателна голова разлика 12-15. Пред собствените си предани почитатели Джилингам има 4 срещи, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 5-5.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Джилингам са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 13 получени гола.

Ковънтри

Съставът на гостите от Ковънтри е 24-ти във временното подреждане с общ сбор от 5 точки, след 5 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 8 мача е реализирал 3 гола и е получил 8 гола в собствената мрежа. Далеч от дома съставът е играл 4 мача, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, при голова разлика 2-7.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Небесносините имат записани 4 равенства и 2 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика 3 вкарани и 7 получени гола.

Джилингам - Ковънтри - директни двубои

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, Джилингам е спечелил 2 победи, състава на Ковънтри също има записани 2 победи, а в един сблъсък двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 8-8. В последните 2 мача на своя терен с тима на Ковънтри, футболистите на Джилингам са записали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на Джилингам допусна загуба в предишната си среща в първенството, а на собствения си стадион записа равенство в последната си среща.

Отборът на Ковънтри е с 2 равни срещи в шампионата на Англия, а далеч от дома стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.