Обосновани Футболни Прогнози

Фин Харпс - Корк Сити

19 Септември 2016 - 22:00
Фин Харпс
Корк Сити
Прогноза: 2
Коефициент: 1.22
0 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между футболистите на Фин Харпс и Корк Сити от поредния кръг на текущият футболен сезон в Висша Дивизия на Ирландия. Фин Харпс излизат срещу гостуващите футболисти на Корк Сити на своя стадион.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Фин Харпс

Футболистите на състава домакин са 10-ти в таблицата с 23 точки, от 6 победи, 5 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 мача имат голова разлика 17-41. Пред собствените си горещи почитатели съставът на Фин Харпс има 13 срещи, в които има 5 победи, 1 равенство и 7 загуби, при голова разлика 9-20.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Фин Харпс е постигнал само 6 последователни загуби, което красноречиво говори за моментната форма на отбора, при голова разлика 0 вкарани и 13 получени гола.

Корк Сити

Гостуващият отбор на Корк Сити е втори във временното подреждане с актив от 51 точки, записани след 15 победи, 6 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните 23 срещи има положителна голова разлика 41-10. При визитите си отборът е изиграл 10 мача досега, в които има 5 победи, 4 равенства и една загуба, вкарал е 10 попадения в противниковата врата и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Дивизия играчите на Корк Сити са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 13-4.

Фин Харпс - Корк Сити - директни мачове

В последните 5 мача между двата съперника, тимът на Фин Харпс не е постигнал нито 1 победа, отбора на Корк Сити е спечелил 4 успеха, а 1 двубой е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 3-10. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с Корк Сити, Домакините от Фин Харпс нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Фин Харпс е с 6 поредни поражения в Ирландия, а на своя стадион е с 4 поредни поражения.

Отборът на гостите е с 3 поредни успеха в първенството, а като гост стигна до реми в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.22 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.