Обосновани Футболни Прогнози

Виборг - Мидтиланд

28 Август 2016 - 21:00
Виборг
Мидтиланд
Прогноза: X2
Коефициент: 1.38
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от поредния кръг на шампионата в Суперлига на Дания между футболните отбори на Виборг и Мидтиланд. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Вълците на своя терен.

Факти и данни за днешния мач:

Виборг

Домакините от Виборг са на 10-то място в класирането с общ сбор от 7 точки, натрупани след 2 победи, 1 равенство и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 6 мача са вкарали 8 попадения и са инкасирали 9 гола в собствената врата. Като домакин тимът има 3 срещи до момента, в които е записал 1 победа и 2 загуби, отбелязал е 2 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Виборг има в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8-9.

Мидтиланд

Гостуващият състав на Мидтиланд се намира на 5-то място в таблицата с общ сбор от 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 6 двубоя е отбелязал 15 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 10 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл 2 двубоя до момента, в които има една победа и 1 загуба, вкарал е 5 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 3 попадения във вратата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Мидтиланд имат в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 15-10.

Виборг - Мидтиланд - директни мачове

В последните 5 срещи между двата тима, Виборг има постигнатa 1 победа, отбора на Мидтиланд има записани 3 победи, а в 1 мач двата отбора не са съумели да се победят, при обща голова разлика 9-13. В последните 2 мача у дома с тима на Мидтиланд, футболистите на Виборг нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Виборг има победа в предишния си двубой в Дания, а при домакинствата си има неуспех в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Мидтиланд стигна до равенство в предишния кръг в първенството, а като гост има неуспех в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.38 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.