Обосновани Футболни Прогнози

Газ Метан Медиаш - Ботошани

22 Август 2016 - 18:30
Газ Метан Медиаш
Ботошани
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните състави на Газ Метан Медиаш и Ботошани от 5-ия кръг на първенството в Лига I на Румъния. Газ Метан Медиаш приемат на Газ Метан противниковия футболен отбор на Ботошани.

Но нека да разгледаме информацията за днешния двубой:

Газ Метан Медиаш

Играчите на Газ Метан Медиаш са на 9-та позиция в класирането с актив от 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 4 срещи имат отрицателна голова разлика 5-6. Пред своите фенове тимът има 2 мача до момента, в които е записал само победи, реализирал е 4 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига I играчите на Газ Метан Медиаш имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 6 получени гола.

Ботошани

Гостуващият тим на Ботошани е 7-ми във временното подреждане с 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 4 двубоя е реализирал 10 попадения в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът е изиграл 2 срещи, в които има една победа и една загуба, при обща голова разлика 7-4.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Ботошани има на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са записали 10 гола и са им вкарали 9 гола.

Газ Метан Медиаш - Ботошани - преки двубои

В последните 4 изиграни сблъсъка между двата съперника, тимът на Газ Метан Медиаш има спечеленa една победа, отбора на Ботошани също е постигнал една победа, а 2 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 7-5. В предишните 2 срещи у дома с отбора на Ботошани, играчите на Газ Метан Медиаш нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Газ Метан Медиаш допусна загуба в последния си мач в Румъния, а на собствения си стадион е в серия от 4 успеха.

Отборът на гостите от Ботошани постигна успех в последния кръг в първенството на Румъния, а на чужд терен постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.