Обосновани Футболни Прогнози

Рен - Нанси

20 Август 2016 - 21:00
Рен
Нанси
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния мач от 2-ия кръг на сезона в Франция в турнира Лига 1 между футболните отбори на Рен и Нанси. Играчите на Рен приемат на своя терен гостуващия отбор на Нанси.

Предоставям факти и статистика за предстоящата среща:

Рен

Футболистите на Рен са 16-ти във временното класиране с нула точки след 1 загуба, като са отбелязали 0 попадения и са инкасирали 1 попадения в мрежата си. На домашна сцена Червено-черните все още не е изиграл нито един мач до момента, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 съставът на Червено-черните е записал 1 равенство и 5 загуби и са без победа, при голова разлика 2-13.

Нанси

Отборът на гостите от Нанси заема 20-та позиция в класирането с 0 точки след 1 загуба, като е успял да отбележи 0 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 3 попадения във вратата си. Като гост отборът все още не е изиграл нито една среща до момента, при обща голова разлика 0-0.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 1 играчите на Бодлите имат в актива си една победа, едно равенство и 4 загуби, като са реализирали в противниковата врата 5 попадения и са инкасирали 12 гола от футболистите на съперниците си.

Рен - Нанси - директни срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, тимът на Рен е спечелил една победа, тима на Нанси има постигнати 2 победи, а 2 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 4-6. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Нанси, играчите на Рен нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е с 4 загуби в шампионата, а при домакинствата си допусна загуба в предишната си среща.

Тимът на Нанси има поражение в последната си среща в шампионата, а като гост постигна успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.