Обосновани Футболни Прогнози

Кретей-Луситанос - Безие

19 Август 2016 - 21:00
Кретей-Луситанос
Безие
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния сблъсък от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Лига Национал на Франция между съставите на Кретей-Луситанос и Безие. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Безие на домашния си терен.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен сблъсък:

Кретей-Луситанос

Домакините са 10-ти във временното подреждане със събрани 3 точки, след една победа и 1 загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 2 мача имат голова разлика 3-3. У дома Кретей-Луситанос е играл 1 мач до момента, в който има една загуба, при обща голова разлика 1-3.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Национал отборът на Кретей-Луситанос е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 11 получени гола.

Безие

Тимът на гостите от Безие е 4-ти в таблицата с временното подреждане с 4 точки, след една победа и 1 равенство, като отбора все още не е допуснал загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 2 двубоя е реализирал 2 попадения и е допуснал 1 попадения в собствената врата. На чужд терен отборът е изиграл един мач досега, в който е записал една победа, при обща голова разлика 1-0.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Национал отборът на Безие има на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са разписали 9 попадения и са допуснали 4 гола.

Кретей-Луситанос - Безие - директни мачове

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Кретей-Луситанос има победа в предишния си мач в първенството на Франция, а при домакинствата си допусна загуба в предишната си среща.

Отборът на Безие постигна равенство в предишната си среща в Франция, а при визитите си има победа в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.