Обосновани Футболни Прогнози

Арендал - Фрам Ларвик

2 Юли 2016 - 17:00
Арендал
Фрам Ларвик
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от поредния кръг на настоящето футболно първенство във Втора Дивизия - Група 4 на Норвегия между футболните отбори на Арендал и Фрам Ларвик. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Фрам Ларвик на домашния си терен.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния футболен сблъсък:

Арендал

Домакините от Арендал са 1-ви в класирането с актив от 30 точки, след 9 победи и 3 равенства, като тима все още е без загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 12 двубоя имат голова разлика 32-7. На своя терен отборът е изиграл 6 мача досега, в които е записал 5 победи, 1 равенство и все още няма загуба у дома, отбелязал е 21 гола в мрежата на съперниците си и е получил 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Арендал е записал 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 15-3.

Фрам Ларвик

Гостуващият тим на Фрам Ларвик се намира на 4-то място в таблицата с общ актив от 22 точки, от 7 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя е успял да реализира 27 попадения в противниковата врата и е инкасирал 16 гола в мрежата си. При визитите си тимът е играл 6 двубоя досега, в които има 3 победи и 3 загуби, вкарал е 12 гола в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Втора Дивизия - Група 4 отборът на Фрам Ларвик е записал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 14 вкарани и 11 получени гола.

Арендал - Фрам Ларвик - преки мачове

.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Арендал записа реми в последния си двубой в първенството, а при домакинствата си е в серия от 4 последователни победи.

Съставът на гостите е с 3 последователни победи в шампионата на Норвегия, а далеч от дома постигна успех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.