Обосновани Футболни Прогнози

Витез - Младост Добой Какан

30 Юли 2016 - 18:30
Витез
Младост Добой Какан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се проведе двубоя между тимовете на Витез и Младост Добой Какан от 2-ия кръг на футболния шампионат в Босна и Херцеговина в турнира Висша Лига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Младост Добой Какан на Градски стадион Витез.

Информацията за предстоящата среща:

Витез

Домакините от Витез са 4-ти във временното подреждане само с 1 записана точка, след 1 равенство, като имат голова разлика 1-1. У дома Витез все още няма изиграна среща досега, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Витез има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 7 попадения и са допуснали 5 попадения от противниците си.

Младост Добой Какан

Гостуващият тим на Младост Добой Какан е 4-ти в класирането само с една спечелена точка, след 1 равенство, като е вкарал 1 попадения и е получил 1 гола в мрежата си. Като гост отборът има 1 мач, в който има 1 равенство, отбелязал е едва едно попадение във вратата на противниците си и е допуснал едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига футболистите на Младост Добой Какан са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 8 получени гола.

Витез - Младост Добой Какан - преки срещи

В предишните 2 изиграни срещи между двата тима, Витез не е записал нито една победа, Младост Добой Какан също не е записал нито една победа, а в 2 мача двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 1-1. В предишната среща у дома с Младост Добой Какан, футболистите на Витез нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на Витез е с 2 последователни равенствa в Босна и Херцеговина, а на собствения си стадион е с 2 поредни успеха.

Съставът на гостите от Младост Добой Какан стигна до равенство в последния кръг в шампионата на Босна и Херцеговина, а при визитите си постигна реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.