Обосновани Футболни Прогнози

Банкок Глас - ББ ЧЮ Банкок

22 Юни 2016 - 16:00
Банкок Глас
ББ ЧЮ Банкок
Прогноза: 1
Коефициент: 1.17
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща от 17-ия кръг на първенството в Таи Висша Лига на Тайланд между футболните отбори на Банкок Глас и ББ ЧЮ Банкок. Банкок Глас излизат срещу гостуващия футболен отбор на ББ ЧЮ Банкок на домашния си стадион.

Време е да предоставя информация за днешния двубой:

Банкок Глас

Домакините са трети във временното подреждане със събрани 30 точки, след 10 победи и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 16 двубоя са вкарали 33 попадения и са позволили да им отбележат 22 попадения в мрежата си. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици съставът има 7 срещи до момента, в които има 6 победи и 1 загуба, вкарал е 18 попадения във вратата на своите гости и е получил 6 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Таи Висша Лига отборът на Банкок Глас е записал 3 победи и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 9 попадения и са инкасирали 9 попадения.

ББ ЧЮ Банкок

Гостуващият тим на ББ ЧЮ Банкок е 18-ти в таблицата с актив от 5 точки, от една победа, 2 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача има голова разлика 16-34. Навън тимът е изиграл 8 мача досега, в които има 8 поражения, вкарал е 4 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 17 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на ББ ЧЮ Банкок имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 4 вкарани и 10 получени гола.

Банкок Глас - ББ ЧЮ Банкок - директни срещи

В предишните 2 изиграни мача между двата тима, тимът на Банкок Глас има спечеленa една победа, ББ ЧЮ Банкок няма спечелена нито 1 победа, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 5-2. В последната среща на своя терен с отбора на ББ ЧЮ Банкок, футболистите на Банкок Глас са постигнали 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините допусна загуба в предишния си двубой в Тайланд, а на своя стадион има успех в последната си среща.

Съставът на ББ ЧЮ Банкок записа равенство в последния кръг в шампионата, а като гост е в серия от 4 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.17 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.