Обосновани Футболни Прогнози

Яро - Джаз Пори

19 Юни 2016 - 18:30
Яро
Джаз Пори
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
3 - 4
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от поредния кръг на шампионата в Икьонен на Финландия между отборите на Яро и Джаз Пори. Яро посрещат на Якобстад Център противниковия отбор на Джаз Пори.

Време е за фактите за предстоящия мач:

Яро

Домакините от Яро са 9-ти във временното подреждане с актив от 10 точки, записани след 2 победи, 4 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 8 двубоя са отбелязали 7 гола и са позволили да им отбележат 7 гола в собствената мрежа. На домашна сцена отборът на Яро има 4 мача досега, в които е записал 3 равенства и една загуба и все още са без победа у дома, вкарал е 3 гола в противниковата мрежа и е получил 4 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Икьонен играчите на Яро имат записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на съперниците си 5 попадения и са инкасирали 6 гола от своите противници.

Джаз Пори

Гостуващият състав на Джаз Пори е на 10-то място във временното подреждане с актив от 2 точки, след 2 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 8 мача е успял да вкара 13 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 24 попадения в своята мрежа. Като гост тимът има 4 срещи, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още няма победа навън, при обща голова разлика 5-13.

В предишните си 6 официални двубоя в Икьонен футболистите на Джаз Пори имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика 10-19.

Яро - Джаз Пори - преки мачове

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Яро стигна до реми в предишната си среща в шампионата, а на собствения си терен записа реми в последната си среща.

Отборът на гостите от Джаз Пори има загуба в последния си мач в Финландия, а на чужд терен записа реми в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 3 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.