Обосновани Футболни Прогнози

Фьолнир Рейкявик - КР Рейкявик

15 Юни 2016 - 22:15
Фьолнир Рейкявик
КР Рейкявик
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
3 - 1
непозната футболни прогнози

Днес мисля да пиша за мача между Фьолнир Рейкявик и КР Рейкявик от 8-ия кръг на първенството в Исландия в Висша Лига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу КР Рейкявик на домашния си стадион.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния сблъсък:

Фьолнир Рейкявик

Играчите на отбора домакин са 3-ти в таблицата с актив от 13 точки, записани след 4 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 7 срещи са успели да отбележат 13 попадения във вратата на противниците си и са получили 8 попадения в собствената мрежа. Пред собствените си верни почитатели тимът на Фьолнир Рейкявик е изиграл 3 срещи, в които е записал само победи, реализирал е 9 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Фьолнир Рейкявик имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 11-7.

КР Рейкявик

Гостуващият отбор на КР Рейкявик заема 8-ма позиция в класирането с актив от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 мача е вкарал 6 попадения в противниковата врата и е получил 6 попадения в мрежата си. При визитите си отборът е изиграл 3 мача до момента, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още са без победа навън, при обща голова разлика 2-4.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на КР Рейкявик имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 6 попадения и са инкасирали 6 гола от футболистите на противниците си.

Фьолнир Рейкявик - КР Рейкявик - директни двубои

В последните 5 сблъсъка между двата тима, отборът на Фьолнир Рейкявик има постигнатa една победа, КР Рейкявик има постигнати 3 успеха, а един мач е завършил реми, при общо голово съотношение 4-7. В последните 2 срещи у дома срещу КР Рейкявик, футболистите на Фьолнир Рейкявик са записали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на Фьолнир Рейкявик постигна победа в последния кръг в първенството, а при домакинствата си е с 3 поредни успеха.

Отборът на гостите от КР Рейкявик допусна загуба в предишната си среща в шампионата на Исландия, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.