Обосновани Футболни Прогнози

Седан - Шатору

27 Май 2016 - 20:00
Седан
Шатору
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 3
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на футболния мач от 33-ия кръг на първенството в Лига Национал на Франция между Седан и Шатору. Треньора на домакините извежда на Стад Луи Дюгогес своите играчи срещу Шатору.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Седан

Седан са 9-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 43 точки, постигнати след 10 победи, 13 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 мача имат голова разлика 30-27. На собствения си терен Седан е играл 16 двубоя до момента, в които е записал 7 победи, 4 равенства и 5 загуби, реализирал е 17 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига Национал играчите на Седан имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 7-6.

Шатору

Гостуващият тим на Шатору заема 5-та позиция в класирането с актив от 46 точки, записани след 12 победи, 10 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 32 мача е вкарал 46 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 44 попадения в своята мрежа. На чужд терен съставът е изиграл 16 мача, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 5 загуби, при голова разлика 24-22.

В предишните си 6 официални мача в Лига Национал съставът на Шатору има на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 9 вкарани и 4 получени гола.

Седан - Шатору - директни срещи

В последният сблъсък между двата съперника, Седан не е постигнал нито 1 победа, тима на Шатору също не е постигнал нито една победа, а една среща е завършил с равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините постигна реми в предишната си среща в шампионата на Франция, а при домакинствата си е с 3 последователни успеха.

Тимът на гостите от Шатору е с 2 успеха в Франция, а при гостуванията си постигна победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.