Обосновани Футболни Прогнози

Майорка - Тенерифе

14 Май 2016 - 20:00
Майорка
Тенерифе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 38-ия кръг на футболния сезон в Сегунда Дивисион на Испания между футболните отбори на Майорка и Тенерифе. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Тенерифе на своя стадион.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящата среща:

Майорка

Майорка са на 17-то място в класирането с актив от 40 точки, след 9 победи, 13 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 37 мача имат голова разлика 33-41. Пред своите горещи привърженици тимът на Майорка има 18 мача, в които има 7 победи, 8 равенства и 3 загуби, вкарал е 18 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион съставът на Майорка е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 6 гола.

Тенерифе

Гостуващият тим на Тенерифе е 13-ти в таблицата с актив от 51 точки, от 12 победи, 15 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 37 мача е успял да отбележи 40 попадения и е получил 39 гола в собствената мрежа. Навън тимът е изиграл 18 мача досега, в които има 5 победи, 6 равенства и 7 загуби, вкарал е 18 попадения в мрежата на своите домакини и е допуснал 25 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Тенерифе има на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са отбелязали в вратата на противниците си 5 гола и са получили 4 попадения от противниковите футболни тимове.

Майорка - Тенерифе - преки срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата съперника, Майорка е спечелил 3 победи, отбора на Тенерифе е постигнал една победа, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 6-3. В предишните 2 двубоя у дома срещу Тенерифе, играчите на Майорка са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Майорка допусна загуба в предишния кръг в първенството, а на собствения си терен е в серия от 2 поредни ремита.

Съставът на гостите от Тенерифе стигна до реми в последния кръг в шампионата, а на чужд терен има поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.