Обосновани Футболни Прогнози

Монтана - Черно море

10 Май 2016 - 18:00
Монтана
Черно море
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
3 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 29-ия кръг на футболното първенство в България в А ПФГ между отборите на Монтана и Черно море. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Моряците на домашния си стадион.

Накратко факти и статистика за предстоящия мач:

Монтана

Домакините заемат 9-та позиция във временното подреждане с актив от 18 точки, събрани след 3 победи, 9 равенства и 16 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 28 срещи са отбелязали 19 гола в противниковата врата и са допуснали 35 попадения в собствената мрежа. Пред собствените си верни фенове отборът на Монтана е изиграл 14 срещи до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 8 загуби, при голова разлика 14-20.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Славата има записани 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са вмъкнали на противника си 4 гола и са им вкарали 11 попадения.

Черно море

Гостуващият отбор на Черно море заема 6-та позиция в класирането с актив от 35 точки, събрани след 9 победи, 8 равенства и 12 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 29 двубоя е успял да отбележи 30 гола в противниковата врата и е инкасирал 40 попадения в своята врата. На чужд терен тимът е изиграл 14 мача, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 15-21.

В предишните си 6 официални двубоя в А ПФГ отборът на Моряците е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-11.

Монтана - Черно море - директни срещи

В последните 5 играни мача между двата тима, Славата има записанa 1 победа, състава на Черно море е постигнал 3 победи, а една среща е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 5-9. В предишните 2 мача у дома срещу тима на Черно море, играчите на Монтана имат една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е с 2 последователни поражения в първенството, а при домакинствата си е в серия от 4 загуби.

Тимът на гостите от Черно море има успех в последния си мач в България, а като гост е с 3 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.