Обосновани Футболни Прогнози

Йоребро - Хамарби

9 Май 2016 - 20:00
Йоребро
Хамарби
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
3 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще дам прогноза за футболния мач от поредния кръг на футболния сезон в Швеция в Алсвенскан Лига между футболните отбори на Йоребро и Хамарби.

Но нека да разгледаме фактите за днешния футболен двубой:

Йоребро

Йоребро се намират на 7-ма позиция във временното подреждане с актив от 12 точки, след 4 победи и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 7 мача са реализирали 15 попадения и са позволили да им вкарат 14 попадения в своята врата. Като домакин Йоребро е играл 3 двубоя до момента, в които е записал 2 победи и 1 загуба, реализирал е 5 гола в мрежата на своите гости и е позволил да му отбележат 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Йоребро има в актива си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 15 гола и получени 12 гола.

Хамарби

Гостуващият състав на Хамарби е 12-ти в класирането с общ актив от 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 7 двубоя има положителна голова разлика 13-12. Като гост тимът има 3 срещи, в които има една победа и 2 загуби, при голова разлика 5-8.

В последните си 6 официални мача в Алсвенскан Лига отборът на HIF FF има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12 вкарани и 11 получени гола.

Йоребро - Хамарби - преки мачове

В последните 5 играни двубоя между двата отбора, отборът на Йоребро има записани 3 успеха, състава на Хамарби няма нито 1 победа, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 8-4. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу Хамарби, играчите на Йоребро са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините допусна неуспех в последния кръг в Швеция, а на своя стадион е в серия от 2 последователни победи.

Съставът на гостите от Хамарби постигна реми в предишния кръг в Швеция, а при гостуванията си допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.