Обосновани Футболни Прогнози

Метц - Тур

6 Май 2016 - 21:45
Метц
Тур
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между тимовете на Метц и Тур от 37-ия кръг на текущото футболно първенство в Лига 2 на Франция. Треньора на домакините извежда на Стад Сент-Симфориен своите футболисти срещу Тур.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Метц

Футболистите на Метц са на трето място в таблицата с временното класиране с общ сбор от 62 точки, от 18 победи, 8 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните 36 срещи са отбелязали 52 попадения в противниковата врата и са инкасирали 37 гола в своята мрежа. Пред собствените си горещи привърженици Метц има 18 срещи, в които е записал 10 победи, 4 равенства и 4 загуби, вкарал е 28 гола в противниковата врата и е получил 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Метц са записали 5 победи и 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 13 попадения и са получили 5 гола от футболистите на своите противници.

Тур

Отборът на гостите от Тур заема 9-то място във временното подреждане с актив от 47 точки, след 11 победи, 14 равенства и 11 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 36 срещи е вкарал 33 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 34 гола в мрежата си. Като гост отборът е играл 18 мача досега, в които е записал 4 победи, 9 равенства и 5 загуби, вкарал е 15 гола във вратата на посрещащите го тимове и е позволил да му отбележат 19 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Тур е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 5-7.

Метц - Тур - директни срещи

В предишните 5 двубоя между двата съперника, тимът на Метц няма нито една победа, състава на Тур има записани 3 победи, а 2 двубоя са завършили реми, при обща голова разлика 4-9. В предишните 2 мача у дома срещу отбора на Тур, играчите на Метц нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Метц е в серия от 3 последователни победи в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 3 победи.

Съставът на Тур допусна загуба в предишния кръг в Франция, а при визитите си постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.