Обосновани Футболни Прогнози

Болоня - Дженоа

24 Април 2016 - 16:00
Болоня
Дженоа
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от 35-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Италия в Серия А между Болоня и Дженоа. Треньора на домакините Роберто Донадони извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Дженоа.

Предоставям факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Болоня

Футболистите на състава домакин заемат 16-то място във временното класиране с общ актив от 37 точки, събрани след 10 победи, 7 равенства и 17 загуби от започването на първенството, като в изиграните 34 мача са успели да реализират 31 гола в противниковата врата и са получили 44 гола в своята мрежа. На домашна сцена Болоня е играл 17 мача до момента, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 8 загуби, отбелязал е 18 попадения във вратата на съперниците си и е получил 20 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия А съставът на Червено-сините е записал 1 равенство и 5 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 2 вкарани и 13 получени гола.

Дженоа

Съставът на гостите от Дженоа е 10-ти във временното класиране с актив от 43 точки, записани след 12 победи, 7 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 срещи е отбелязал 39 попадения в противниковата врата и е получил 41 гола в своята мрежа. Като гост отборът има 17 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 11 загуби, при обща голова разлика 13-27.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Грифоните имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 11-9.

Болоня - Дженоа - директни мачове

В последните 5 мача между двата отбора, Червено-сините е постигнал 2 успеха, Дженоа е спечелил една победа, а 2 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 2-2. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Грифоните, играчите на Болоня имат една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Болоня е с 2 поредни загуби в първенството, а на собствения си стадион е с 2 поредни загуби.

Съставът на гостите има победа в предишния си мач в шампионата, а като гост има загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.