Обосновани Футболни Прогнози

Рауфос - ФК Брюне

17 Април 2016 - 18:00
Рауфос
ФК Брюне
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.45
5 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка от 3-ия кръг на шампионата в Адеколиген на Норвегия между футболните тимове на Рауфос и ФК Брюне. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу гостуващия отбор на ФК Брюне.

Факти и данни за днешния футболен двубой:

Рауфос

Рауфос са 12-ти в класирането с една записана точка, след 1 равенство и 1 загуба от старта на първенството, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 2 мача имат голова разлика 2-3. На собствения си терен Рауфос е играл 1 мач, в който е записал 1 равенство, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 2 двубоя в първенството футболистите на Рауфос имат в актива си едно равенство и една загуба и нямат победа, като са вкарали в противниковата врата 2 гола и са инкасирали 3 гола от играчите на противниците си.

ФК Брюне

Тимът на гостите от ФК Брюне е 10-ти в класирането с актив от 2 точки, след 2 поредни равенства от началото на новия сезон, като в изиграните общо 2 двубоя е вкарал 2 попадения и е допуснал 2 гола в собствената мрежа. Навън тимът е играл 1 мач до момента, в който има 1 равенство, отбелязал е един гол в противниковата мрежа и е получил едва един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Адеколиген съставът на ФК Брюне е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в противниковата врата 7 попадения и са инкасирали 8 гола от футболистите на съперниците си.

Рауфос - ФК Брюне - директни двубои

.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Рауфос има загуба в предишната си среща в първенството, а у дома записа реми в предишния си мач.

Отборът на гостите е в серия от 2 ремита в първенството на Норвегия, а при визитите си стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.45 Резултат: 5 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.