Обосновани Футболни Прогнози

Брентфорд - Бристъл Сити

16 Април 2016 - 17:00
Брентфорд
Бристъл Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните тимове на Брентфорд и Бристъл Сити от 42-ия кръг на футболния сезон в Чемпиъншип на Англия. Треньора на домакините извежда на Грифин Парк своите играчи срещу Червеношийките.

Накратко малко факти и статистика за днешния двубой:

Брентфорд

Домакините са на 13-та позиция в класирането с актив от 52 точки, след 15 победи, 7 равенства и 18 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 40 двубоя са вкарали 57 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 61 гола в собствената мрежа. На собствения си стадион съставът е изиграл 20 мача досега, в които е записал 8 победи, 3 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 27-28.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип съставът на Брентфорд има в актива си 3 победи и 3 загуби, като са разписали 10 гола и са получили 8 попадения.

Бристъл Сити

Гостуващият отбор на Бристъл Сити е на 18-то място във временното подреждане с общ актив от 47 точки, събрани след 12 победи, 11 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните 41 срещи е отбелязал 45 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 64 гола в собствената мрежа. При гостуванията си съставът има 20 срещи, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 10 загуби, при голова разлика 17-33.

В предишните си 6 официални срещи в Чемпиъншип съставът на Бристъл Сити е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 14 вкарани и 9 получени гола.

Брентфорд - Бристъл Сити - директни двубои

В последната среща между двата състава, Брентфорд е постигнал една победа, а тима на Бристъл Сити няма нито една победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Брентфорд е в серия от 3 успеха в Англия, а у дома постигна победа в предишната си среща.

Съставът на гостите от Бристъл Сити има победа в предишния кръг в шампионата на Англия, а далеч от дома има загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.