Обосновани Футболни Прогнози

Валансиен - Клермонт Фут

15 Април 2016 - 21:00
Валансиен
Клермонт Фут
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
1 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между съставите на Валансиен и Клермонт Фут от поредния кръг на текущият сезон в Лига 2 на Франция. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Клермонт Фут на Стад дьо Нюнжесе.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящата футболна среща:

Валансиен

Валансиен са на 14-то място във временното подреждане с общ сбор от 36 точки, натрупани след 8 победи, 12 равенства и 13 загуби от началото на първенството, като в изиграните 33 мача са реализирали 29 гола в противниковата врата и са допуснали 36 гола в собствената мрежа. У дома ВА е изиграл 16 мача до момента, в които е записал 2 победи, 10 равенства и 4 загуби, при голова разлика 13-16.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Валансиен имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Клермонт Фут

Гостуващият състав на Клермонт Фут е 7-ми в таблицата с актив от 51 точки, записани след 14 победи, 9 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 33 двубоя има голова разлика 51-48. Като гост тимът има 16 двубоя досега, в които има 4 победи, 6 равенства и 6 загуби, при голова разлика 21-28.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Клермонт Фут е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали в противниковата врата 10 гола и са допуснали 8 попадения от противниците си.

Валансиен - Клермонт Фут - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, Валансиен има постигнати 3 победи, отбора на Клермонт Фут е постигнал една победа, а в една среща двата съперника са си поделили точките, при общо голово съотношение 7-4. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу тима на Клермонт Фут, футболистите на Валансиен имат 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Валансиен допусна неуспех в последния си двубой в шампионата, а при домакинствата си има успех в предишния си мач.

Съставът на Клермонт Фут допусна поражение в предишния кръг в шампионата на Франция, а като гост има победа в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.