Обосновани Футболни Прогнози

Алмерия - Алкоркон

9 Април 2016 - 19:00
Алмерия
Алкоркон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.34
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между футболните състави на Алмерия и Алкоркон от 33-ия кръг на текущият сезон в Сегунда Дивисион на Испания. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Алкоркон на своя стадион.

Ето и информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Алмерия

Алмерия са 19-ти във временното класиране с актив от 33 точки, записани след 6 победи, 15 равенства и 11 загуби от старта на първенството, като в изиграните 32 двубоя имат голова разлика 29-38. На домашна сцена Алмерия има 16 срещи до момента, в които има 6 победи, 5 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 20-21.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион тимът на Алмерия е постигнал 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 4-2.

Алкоркон

Гостуващият състав на Алкоркон се намира на 5-та позиция във временното класиране с общ сбор от 48 точки, след 13 победи, 9 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 32 двубоя има голова разлика 34-33. При гостуванията си съставът е изиграл 16 мача, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 9 загуби, при голова разлика 13-25.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Алкоркон имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 4 попадения и са им вкарали 7 гола.

Алмерия - Алкоркон - преки срещи

В последните 5 изиграни мача между двата състава, Алмерия има постигнати 2 успеха, Алкоркон има спечеленa една победа, а в 2 срещи двата противника са си разделили точките, при обща голова разлика 6-2. В последните 2 срещи на своя стадион с Алкоркон, Домакините от Алмерия имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на Алмерия е в серия от 3 последователни ремита в Испания, а на своя стадион записа равенство в последната си среща.

Отборът на гостите от Алкоркон има победа в предишния кръг в Испания, а далеч от дома е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.34 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.