Обосновани Футболни Прогнози

Ориентал Лисабон - Бенфика Б

6 Април 2016 - 18:00
Ориентал Лисабон
Бенфика Б
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между Ориентал Лисабон и Бенфика Б от 39-ия кръг на футболния сезон в Португалия в Сегунда Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Бенфика Б на Кампо Егхейро Карлос Салема.

Време е да предоставя информация за предстоящия сблъсък:

Ориентал Лисабон

Ориентал Лисабон са 23-ти в класирането със събрани 35 точки, постигнати след 8 победи, 11 равенства и 19 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 38 двубоя са отбелязали 39 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 53 гола в мрежата си. Пред своите почитатели тимът на Ориентал Лисабон има 19 двубоя, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 22-29.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Лига играчите на Ориентал Лисабон имат в актива си 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 2 вкарани и 5 получени гола.

Бенфика Б

Гостуващият състав на Бенфика Б е 21-ви в таблицата с временното подреждане с 42 точки, събрани след 11 победи, 9 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните 38 срещи има голова разлика 40-51. При гостуванията си тимът е изиграл 18 срещи досега, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 12 загуби, отбелязал е 15 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 28 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Бенфика Б е постигнал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 4 гола и са допуснали 4 попадения от играчите на противниците си.

Ориентал Лисабон - Бенфика Б - директни срещи

В последните 3 сблъсъка между двата състава, Ориентал Лисабон няма спечелена нито една победа, тима на Бенфика Б е постигнал 2 победи, а в 1 мач двата състава са си разделили точките, при общо голово съотношение 1-5. В предишната среща на своя терен с отбора на Бенфика Б, играчите на Ориентал Лисабон нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините е с 2 последователни равенствa в Португалия, а у дома постигна равенство в последната си среща.

Съставът на Бенфика Б стигна до реми в предишния си мач в първенството на Португалия, а като гост е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.