Обосновани Футболни Прогнози

Платаниас - Ксанти

3 Април 2016 - 19:00
Платаниас
Ксанти
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните тимове на Платаниас и Ксанти от 28-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Гърция в Супер Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Ксанти на своя стадион.

Време е за фактите за днешния сблъсък:

Платаниас

Домакините са на 6-та позиция във временното класиране с актив от 35 точки, събрани след 9 победи, 8 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 27 мача имат положителна голова разлика 29-27. На своя стадион Платаниас е изиграл 13 мача, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 4 загуби, реализирал е 15 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Супер Лига тимът на Платаниас е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали 8 гола и са допуснали 3 попадения.

Ксанти

Гостуващият състав на Ксанти е 12-ти в таблицата с общ актив от 32 точки, записани след 6 победи, 14 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 27 срещи е успял да отбележи 25 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 27 гола в мрежата си. При визитите си отборът е изиграл 13 двубоя, в които има 2 победи, 7 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 10-14.

В предишните си 6 официални мача в Супер Лига футболистите на Ксанти имат в актива си една победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 5-7.

Платаниас - Ксанти - директни срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата съперника, Платаниас има спечелени 4 победи, отбора на Ксанти не е постигнал нито една победа, а в един двубой двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 9-2. В предишните 2 срещи у дома срещу състава на Ксанти, футболистите на Платаниас са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините е в серия от 2 последователни победи в Гърция, а на своя стадион е с 2 поредни равни срещи.

Съставът на гостите от Ксанти стигна до реми в предишния си мач в първенството на Гърция, а далеч от дома има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.