Обосновани Футболни Прогнози

Ийстли - Уелинг Юнайтед

25 Март 2016 - 17:00
Ийстли
Уелинг Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
0 - 0
непозната футболни прогнози

За днес мисля да се спра на футболната среща от поредния кръг на футболното първенство в Конференция на Англия между футболните тимове на Ийстли и Уелинг Юнайтед. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Уелинг Юнайтед на Тен Акрес.

Време е да предоставя информация за предстоящата футболна среща:

Ийстли

Домакините заемат 8-мо място във временното класиране с 62 точки, от 18 победи, 8 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 37 срещи имат положителна голова разлика 56-48. Като домакин Ийстли има 18 мача до момента, в които има 11 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 26-20.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Ийстли е записал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 7-5.

Уелинг Юнайтед

Гостуващият състав на Уелинг Юнайтед се намира на 23-то място във временното подреждане с актив от 28 точки, след 6 победи, 10 равенства и 23 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 39 двубоя има отрицателна голова разлика 30-57. Далеч от дома отборът е играл 19 двубоя, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 13 загуби, при обща голова разлика 12-30.

В предишните си 6 официални срещи в Конференция съставът на Уелинг Юнайтед има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 5-10.

Ийстли - Уелинг Юнайтед - преки двубои

В предишните 3 изиграни двубоя между двата отбора, Ийстли има спечелени 2 успеха, отбора на Уелинг Юнайтед не е записал нито една победа, а в една среща двата отбора са си разделили точките, при обща голова разлика 7-4. В предишната среща на своя терен с Уелинг Юнайтед, футболистите на Ийстли имат 1 победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Ийстли е в серия от 3 успеха в първенството на Англия, а на собствения си терен е в серия от 4 успеха.

Тимът на Уелинг Юнайтед има неуспех в предишния кръг в шампионата на Англия, а далеч от дома постигна равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.