Обосновани Футболни Прогнози

Аячо - Шамоа Ниор

18 Март 2016 - 21:00
Аячо
Шамоа Ниор
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да обърна внимание на футболния двубой от 31-ия кръг на първенството в Лига 2 на Франция между тимовете на Аячо и Шамоа Ниор. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Шамоа Ниор на домашния си терен.

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Аячо

Аячо са 11-ти в класирането с общ сбор от 37 точки, записани след 8 победи, 13 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 30 мача имат голова разлика 28-28. Като домакин Аячо има 15 мача до момента, в които е записал 7 победи, 6 равенства и 2 загуби, при голова разлика 19-9.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Аячо са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7-5.

Шамоа Ниор

Тимът на гостите от Шамоа Ниор е 15-ти в таблицата с временното подреждане с 31 точки, от 5 победи, 16 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните 30 срещи е отбелязал 27 попадения в противниковата врата и е инкасирал 34 гола в собствената мрежа. Далеч от дома отборът е изиграл 14 срещи досега, в които има 2 победи, 8 равенства и 4 загуби, при голова разлика 13-17.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Шамоа Ниор има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 7 гола.

Аячо - Шамоа Ниор - директни двубои

В последните 3 срещи между двата съперника, съставът на Аячо няма спечелена нито една победа, отбора на Шамоа Ниор има записани 2 успеха, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 1-4. В предишната среща пред своите почитатели срещу Шамоа Ниор, играчите на Аячо нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Аячо има загуба в последния кръг в шампионата, а на своя стадион постигна реми в последния си двубой.

Тимът на Шамоа Ниор постигна успех в предишната си среща в Франция, а при визитите си стигна до равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.