Обосновани Футболни Прогнози

Гурник Забже - Лехия Гданск

13 Март 2016 - 19:00
Гурник Забже
Лехия Гданск
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще разгледам двубоя между тимовете на Гурник Забже и Лехия Гданск от поредния кръг на футболното първенство в Полша в Екстракласа. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу противниковия отбор на Лехия Гданск.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Гурник Забже

Играчите на отбора домакин са 16-ти в класирането с общ актив от 22 точки, постигнати след 4 победи, 11 равенства и 11 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 26 двубоя имат голова разлика 30-42. У дома Гурник Забже има 13 мача до момента, в които има 2 победи, 6 равенства и 5 загуби, отбелязал е 15 попадения в противниковата мрежа и е получил 19 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Екстракласа футболистите на Гурник Забже са записали една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са разписали в вратата на противниците си 5 попадения и са допуснали 12 гола от противниковите футболни тимове.

Лехия Гданск

Гостуващият отбор на Лехия Гданск е на 8-ма позиция във временното класиране с актив от 32 точки, след 9 победи, 6 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 26 мача има голова разлика 40-34. При гостуванията си тимът е играл 13 мача досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 15-23.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Лехия Гданск има записани 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 16 вкарани и 10 получени гола.

Гурник Забже - Лехия Гданск - директни мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата отбора, тимът на Гурник Забже няма нито една победа, отбора на Лехия Гданск е спечелил една победа, а в 4 двубоя двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 4-5. В предишните 2 мача на своя терен с Лехия Гданск, играчите на Гурник Забже нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 последователни поражения в шампионата, а на собствения си стадион е в серия от 2 загуби.

Тимът на гостите от Лехия Гданск постигна победа в предишната си среща в Полша, а далеч от дома е в серия от 4 поредни загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.