Обосновани Футболни Прогнози

Хъл Сити - Милтън

12 Март 2016 - 17:00
Хъл Сити
Милтън
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между Хъл Сити и Милтън от 37-ия кръг на футболния шампионат в Англия в турнира Чемпиъншип. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Кей Си Стейдиъм своите играчи срещу МК Донс.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен мач:

Хъл Сити

Хъл Сити са на 4-та позиция във временното класиране с 64 точки, след 19 победи, 7 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните 34 двубоя имат положителна голова разлика 48-20. У дома Тигрите има 16 мача досега, в които има 11 победи, 4 равенства и една загуба, реализирал е 30 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Тигрите имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на противниците си 3 попадения и са получили 2 попадения от футболистите на противниците си.

Милтън

Тимът на гостите от Милтън е 21-ви в класирането с актив от 36 точки, записани след 9 победи, 9 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните общо 36 срещи е успял да вкара 30 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 48 гола в своята мрежа. При визитите си тимът е изиграл 18 мача, в които е записал 2 победи, 6 равенства и 10 загуби, реализирал е 13 попадения във вратата на противниците си и е получил 25 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Милтън имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-6.

Хъл Сити - Милтън - директни срещи

В последният мач между двата противника, Тигрите е постигнал 1 победа, а отбора на Милтън не е постигнал нито 1 победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Хъл Сити допусна загуба в последния кръг в шампионата на Англия, а у дома е в серия от 2 поредни равенствa.

Отборът на гостите стигна до равенство в предишния си мач в първенството на Англия, а далеч от дома записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.