Обосновани Футболни Прогнози

Атлетико Лисабон - Спортинг Лисабон Б

9 Март 2016 - 17:00
Атлетико Лисабон
Спортинг Лисабон Б
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе мача между футболистите на Атлетико Лисабон и Спортинг Лисабон Б от поредния кръг на текущото първенство в Португалия в Сегунда Лига. Футболистите на Атлетико Лисабон излизат срещу гостуващите футболисти на Спортинг Лисабон Б на своя стадион.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешната среща:

Атлетико Лисабон

Футболистите на състава домакин са 13-ти в класирането с актив от 42 точки, от 10 победи, 12 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 33 двубоя са реализирали 33 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 33 попадения в мрежата си. Като домакин Атлетико Лисабон има 16 мача, в които има 5 победи, 4 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 18-19.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Атлетико Лисабон има в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 9 гола и са инкасирали 10 попадения.

Спортинг Лисабон Б

Гостуващият тим на Спортинг Лисабон Б е 15-ти в класирането с 41 точки, събрани след 11 победи, 8 равенства и 14 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 33 мача има отрицателна голова разлика 36-42. Навън тимът е изиграл 17 срещи, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 10 загуби, отбелязал е 15 гола във вратата на приемащите го състави и е позволил да му вкарат 26 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Спортинг Лисабон Б е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-7.

Атлетико Лисабон - Спортинг Лисабон Б - директни двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, Атлетико Лисабон има спечелени 3 успеха, а Спортинг Лисабон Б е постигнал 2 успеха, при общо голово съотношение 7-5. В последните 2 двубоя на своя терен с състава на Спортинг Лисабон Б, играчите на Атлетико Лисабон са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Атлетико Лисабон постигна победа в последния кръг в първенството на Португалия, а на собствения си терен е с 2 ремита.

Отборът на гостите от Спортинг Лисабон Б стигна до реми в последния си двубой в Португалия, а далеч от дома е в серия от 4 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.