Обосновани Футболни Прогнози

Рен - Нант

6 Март 2016 - 18:00
Рен
Нант
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
4 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 29-ия кръг на настоящето футболно първенство в Франция в Лига 1 между футболните тимове на Рен и Нант. Треньора на домакините Филип Монтание извежда на Стад Рут де Лориен своите футболисти срещу Нант.

Стига приказки време е за фактите за днешния мач:

Рен

Играчите на домакините са 6-ти в класирането с актив от 41 точки, след 10 победи, 11 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 двубоя са успели да реализират 36 гола и са получили 33 попадения в мрежата си. Като домакин Червено-черните има 13 двубоя, в които има 4 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 14-15.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Рен е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са отбелязали в мрежата на своите противници 4 попадения и са получили 8 попадения от противниковите отбори.

Нант

Гостуващият тим на Нант е на 8-мо място във временното класиране с 40 точки, натрупани след 10 победи, 10 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 27 мача е реализирал 26 гола и е инкасирал 24 гола в мрежата си. При визитите си съставът има 13 двубоя досега, в които има 4 победи, 5 равенства и 4 загуби, реализирал е 10 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига 1 тимът на Канарчетата има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 8-4.

Рен - Нант - директни мачове

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, отборът на Рен има спечелени 2 успеха, Нант има спечеленa една победа, а 2 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 7-4. В последните 2 срещи у дома срещу Нант, футболистите на Рен нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Рен има успех в последния си двубой в Франция, а на собствения си терен постигна успех в последната си среща.

Отборът на Нант постигна равенство в предишния си двубой в шампионата на Франция, а като гост записа реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.