Обосновани Футболни Прогнози

Хамилтън - Инвърнес КТ

30 Декември 2015 - 17:00
Хамилтън
Инвърнес КТ
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.34
3 - 4
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой от 20-ия кръг на настоящето футболно първенство в Шотландия в Премиършип между футболните отбори на Хамилтън и Инвърнес КТ. Хамилтън излизат срещу Клаи Тисъл на своя стадион.

Накратко факти и статистика за предстоящия мач:

Хамилтън

Хамилтън са на 9-то място в таблицата с актив от 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 мача имат голова разлика 22-30. На своя стадион отборът на Хамилтън има 10 мача досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 14-14.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Хамилтън имат в актива си една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са отбелязали 4 гола и са им вкарали 12 гола.

Инвърнес КТ

Тимът на гостите от Инвърнес КТ е 8-ми във временното класиране с общ актив от 22 точки, натрупани след 5 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 19 двубоя е отбелязал 23 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 27 гола във вратата си. При гостуванията си съставът има 9 двубоя до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 13-15.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Инвърнес КТ са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 11 получени гола.

Хамилтън - Инвърнес КТ - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата противника, Хамилтън е постигнал една победа, а отбора на Инвърнес КТ е записал 4 победи, при обща голова разлика 5-10. В предишните 2 мача пред своите привърженици срещу отбора на Инвърнес КТ, играчите на Хамилтън нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на Хамилтън е с 3 последователни загуби в първенството, а на собствения си стадион е в серия от 2 последователни загуби.

Съставът на Инвърнес КТ е с 2 поредни ремита в шампионата на Шотландия, а при гостуванията си стигна до реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.34 Резултат: 3 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.