Обосновани Футболни Прогнози

Дарби Каунти - Фулъм

26 Декември 2015 - 17:00
Дарби Каунти
Фулъм
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от поредния кръг на първенството в Англия в Чемпиъншип между съставите на Дарби Каунти и Фулъм. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу Фулъм.

Факти и статистика за днешния двубой:

Дарби Каунти

Футболистите на Дарби Каунти се намират на втора позиция в класирането с общ сбор от 44 точки, постигнати след 12 победи, 8 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 мача са успели да вкарат 33 гола в противниковата врата и са получили 13 попадения във вратата си. Като домакин съставът има 11 мача, в които е записал 6 победи, 4 равенства и една загуба, реализирал е 21 гола в противниковата врата и е получил 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Дарби Каунти имат в актива си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 11-2.

Фулъм

Съставът на гостите от Фулъм е 18-ти във временното подреждане с общ сбор от 24 точки, събрани след 5 победи, 9 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 двубоя е реализирал 36 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 39 гола във вратата си. Като гост тимът е изиграл 11 мача до момента, в които има 2 победи, 5 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 17-19.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Фулъм е записал 4 равенства и 2 загуби и са без победа, като са записали 7 попадения и са получили 11 гола.

Дарби Каунти - Фулъм - преки срещи

В последните 2 мача между двата противника, Дарби Каунти има спечеленa една победа, а отбора на Фулъм също има записанa една победа, при общо голово съотношение 5-3. В последната среща на своя стадион срещу Фулъм, Домакините от Дарби Каунти имат 1 победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на Дарби Каунти е в серия от 2 успеха в шампионата, а на своя стадион има победа в предишната си среща.

Отборът на гостите от Фулъм записа равенство в последната си среща в шампионата на Англия, а като гост постигна равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.