Обосновани Футболни Прогнози

Аален - Фортуна Кьолн

19 Декември 2015 - 15:00
Аален
Фортуна Кьолн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между съставите на Аален и Фортуна Кьолн от 21-ия кръг на първенството в Трета Лига на Германия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Шолц Арена своите играчи срещу гостуващите играчи на Фортуна Кьолн.

Ето и фактите за днешната среща:

Аален

Играчите на отбора домакин се намират на 11-то място във временното подреждане с общ актив от 26 точки, натрупани след 5 победи, 11 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 20 мача са отбелязали 19 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 18 попадения във вратата си. На домашна сцена отборът има 9 срещи, в които е записал 3 победи, 6 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 8-4.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Аален са записали 5 равенства и 1 загуба и не са записали нито една победа, като са отбелязали 6 попадения и са инкасирали 7 попадения.

Фортуна Кьолн

Тимът на гостите от Фортуна Кьолн заема 12-то място във временното класиране с 25 точки, след 7 победи, 4 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 20 срещи има отрицателна голова разлика 30-39. Навън тимът е играл 10 двубоя досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 10-23.

В предишните си 6 официални срещи в Трета Лига играчите на Фортуна Кьолн имат в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 10-9.

Аален - Фортуна Кьолн - преки мачове

В предишният мач между двата отбора, Аален няма нито една победа, отбора на Фортуна Кьолн също няма нито 1 победа, а в един сблъсък двата отбора са стигнали до подялба на точките.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 3 равни срещи в първенството на Германия, а у дома е с 2 последователни ремита.

Тимът на гостите от Фортуна Кьолн е с 2 успеха в шампионата, а на чужд терен е с 2 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.