Обосновани Футболни Прогнози

Атромитос - Калони

13 Декември 2015 - 17:15
Атромитос
Калони
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 14-ия кръг на първенството в Гърция в Супер Лига между футболистите на Атромитос и Калони. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу гостуващия отбор на Калони.

Факти и данни за предстоящия двубой:

Атромитос

Атромитос са 14-ти в класирането с 10 точки, след 3 победи, 1 равенство и 9 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 13 мача са отбелязали 9 гола в противниковата врата и са получили 16 попадения в собствената мрежа. Като домакин Атромитос има 6 срещи досега, в които има 1 победа и 5 загуби, при голова разлика 5-9.

В последните си 6 официални срещи в Супер Лига тимът на Атромитос е постигнал едно равенство и 5 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 4-10.

Калони

Съставът на гостите от Калони се намира на 15-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 7 точки, записани след една победа, 4 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 13 мача е успял да отбележи 11 гола във вратата на противниците си и е допуснал 22 гола в своята мрежа. Като гост отборът е играл 6 двубоя до момента, в които има 1 равенство и 5 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, при голова разлика 2-13.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Калони е постигнал 2 равенства и 4 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 12 гола.

Атромитос - Калони - преки двубои

В предишните 4 срещи между двата противника, Атромитос има постигнати 2 успеха, отбора на Калони не е записал нито една победа, а в 2 мача двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 4-1. В предишните 2 срещи на своя стадион с Калони, играчите на Атромитос са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините стигна до реми в предишната си среща в Гърция, а на своя стадион е с 4 последователни поражения.

Отборът на гостите от Калони е с 3 поражения в шампионата на Гърция, а далеч от дома е в серия от 4 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.