Обосновани Футболни Прогнози

Шавеш - Мафра

9 Декември 2015 - 17:00
Шавеш
Мафра
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес видях футболния двубой от поредния кръг на настоящият сезон в Португалия в Сегунда Лига между футболните тимове на Шавеш и Мафра. Играчите на Шавеш излизат срещу противниковия отбор на Мафра на домашния си стадион.

Информацията за предстоящия футболен мач:

Шавеш

Домакините от Шавеш са 4-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 32 точки, постигнати след 8 победи, 8 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 19 двубоя имат положителна голова разлика 23-16. У дома тимът на Шавеш е изиграл 10 двубоя, в които има 4 победи, 6 равенства и все още няма загуба у дома, реализирал е 13 попадения в противниковата врата и е получил 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Лига тимът на Шавеш има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 7 вкарани и 4 получени гола.

Мафра

Тимът на гостите от Мафра се намира на 19-то място в таблицата с актив от 22 точки, записани след 5 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 мача има отрицателна голова разлика 16-17. Далеч от дома съставът е изиграл 10 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, вкарал е 8 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Мафра има в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-6.

Шавеш - Мафра - директни срещи

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините записа реми в последния кръг в Португалия, а у дома е в серия от 2 успеха.

Тимът на Мафра постигна победа в последния си мач в Португалия, а при визитите си постигна равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.